Испания

Трансферни новини: Реал Мадрид, 7-ми Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Реал Мадрид към 7-ми Август, 2023

ПСЖ иска 200 млн. евро от Реал Мадрид за подписа на Мбапе

Според редица френски медии, ръководството на ПСЖ е определило исканата за Килиан Мбапе цена, възлизаща на стойност от 200 млн. евро. Твърди се още, че мадридчани са готови да подадат официална оферта за привличането на суперзвездата.

Въпреки че Реал Мадрид е основен претендент за подписа на играча, испанският гранд все още не е представил официална оферта за привличането му това лято.

Твърди се още, че президентът на Реал Мадрид – Флорентино Перес се стреми да финализира преговорите в рамките на съответния бюджет, възлизащ на стойност от 200 млн. евро.

Реал Мадрид ще съперничи на Челси за привличането на Душан Влахович

По всичко изглежда, че Реал Мадрид има свой собствен план за действие при извънредни ситуации. И тук имаме предвид ситуация, в която тимът да не успее да си осигури привличането на Килиан Мбапе от ПСЖ това лято.

С преминаването на Карим Бензема в новия му тим от Саудитска Арабия, „белият балет“ е нетърпелив да намери своя номер 9.

Според редица испански медии, Влахович е разглеждан като финансово по-жизнеспособен вариант, което кара мадридчани да обмислят потенциален ход за сръбския нападател, в случай, че привличането на Мбапе се окаже провал.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!