Испания

Трансферни новини: Реал Мадрид, 28-ми Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Реал Мадрид към 28-ми Август, 2023

Килиан Мбапе остава в ПСЖ, но няма да поднови договора си към момента

Според „AS“, Килиан Мбапе най-накрая е решил бъдещето си и е готов да остане в ПСЖ и през този сезон, но няма да поднови договора си към момента.

Суперзвездата прекара голяма част от лятото в периферната част на състава, след като потвърди, че няма да подпише нов договор с френския гранд.

Това не се отрази добре на парижани и се наложи двете страни да се изяснят помежду си. Разговорите обаче не се състояха по начина, по който ПСЖ очакваше. А освен това, френският гранд държеше да получи и официална оферта от страна на Реал Мадрид за привличането на 24-годишния футболист.

Предстои да видим дали такава няма да бъде получена през последните няколко дни от летния трансферен прозорец.

Карло Анчелоти изключва привличането на нови играчи това лято

Старши треньорът на Реал Мадрид опроверга всички слухове, свързващи клуба с потенциален късен ход за Килиан Мбапе, като категорично заяви, че няма да бъдат предприети стъпки за привличането на нови играчи.

„Белият балет“ подписа с пет нови имена това лято, осигурявайки си услугите на играчи от ранга на Джуд Белингам, Хоселу, Фран Гарсия, Брахим Диас и Арда Гюлер, харчейки над 100 милиона евро.

Анчелоти сподели категорично: „Изключвам тази възможност. 100%. Мисля, че списъкът ни е затворен и всички са фокусирани изцяло върху този сезон“.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!