Акценти

Трансферни новини: Реал Мадрид, 19-ти Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Реал Мадрид към 19-ти Май, 2023

Реал Мадрид също следи Джошуа Кимих

От „Sport1“ съобщават, че мадридчани също се присъединяват към битката за привличането на Джошуа Кимих през идващото лято.

Немският полузащитник е неразделна част от тима на немския гранд Байерн Мюнхен, но според последна информация, не е особено доволен от ситуацията около клуба.

И тъй като Кимих е загрижен за „напрегнатата обстановка“ на Алианц Арена, ръководството на белия балет се насочва към евентуалното му привличане.

Все пак Реал Мадрид също търсят наследници на Модрич и Кроос, които да имат достатъчно опит, а Джошуа Кимих е точно такава алтернатива за белите.

Брахим Диас е в напреднали преговори за подновяването на договора си с Реал Мадрид

Ръководството на мадридчани ще предложи нов договор на Брахим Диас, опитвайки се да го задържи за сезон 2023/2024. Това твърди информация, идваща от „Relevo“.

Милан също иска да привлече младежа за постоянно, но не е тайна, че италианският гранд е в леко затруднено финансово положение към момента. Така че по всичко изглежда, че те няма да могат да предложат на Реал Мадрид значителна трансферна сума, за да накарат „белия балет“ да се замисли за бъдещето на Брахим Диас.

Припомняме ви, че настоящият договор на младежа с мадридчани изтича през лятото на 2025 г. Очаква се испанският плеймейкър да поеме ролята на Марко Асенсио през следващия сезон, в случай, че Асенсио напусне клуба като свободен агент това лято.

Е, очевидно от Реал Мадрид са изключително доволни от развитието на Брахим Диас. Така че вече очакваме единствено сделката да се официализира.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!