Италия

Трансферни новини: Милан, 21-ви Септември 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Милан към 21-ви Септември, 2023

Сандро Тонали намекна за възможно завръщане в Милан в бъдеще

Тонали се завърна на Сан Сиро във вторник за мача на своя настоящ тим от груповата фаза на Шампионска лига между Нюкасъл и Милан.

Обратно на това, което се случи с Донарума, Сандро Тонали получи изключително топъл прием от привържениците на росонерите на Сан Сиро, както когато започна да загрява, така и когато бе заменен през второто полувреме.

В края на мача, играчът сподели специално обръщение към феновете на Милан в Instagram: „Усещането да се завърна отново тук е невероятно. Сан Сиро беше моят дом. Благодаря на всички за цялата ви любов. Взехме важна точка на труден стадион. Фокусирани сме върху следващия мач!!“

Посланието на италианския полузащитник бе харесано от над 300 000 души и получи повече от 5000 коментара. Сред тях дори такива на бивши съотборници на Тонали като Флоренци и Тео Ернандес.

Пред медиите след мача, футболистът сподели още: „Завръщане в Милан един ден? Не знам…Може би да, може би не. Футболът е странна игра. Не съм затворил вратата за Милан. Не мога да скрия моята любов и отдаденост към този клуб.“

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!