Англия

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед, 7-ми Април 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 7-ми Април, 2023

Войчех Шчесни се очертава като шокиращата лятна трансферна цел на Манчестър Юнайтед

Твърди се, че червените дяволи обмислят замяната на Давид се Хеа с бившия вратар на Арсенал. Възможно ли е Войчех Шчесни да премине на Олд Трафорд това лято?

Това определено ще се превърне в един от най-шокиращите потенциални трансфери за този сезон.

Според „Tutto Mercato“, 32-годишният страж може да напусне настоящия си клуб в търсене на ново предизвикателство, като завръщането му във Висшата лига е най-вероятната опция за Шчесни.

Полският национал се представя на изключително високо ниво за гранда от Торино, откакто се присъедини към тима в сделка за £13,6 милиона през лятото на 2017 г.

Факт е обаче, че той скоро ще навлезе в последната година от договора си и това кара Ювентус да обмисли преминаване към по-дългосрочна алтернатива.

Последна информация от острова, гласи, че Ерик Тен Хаг все още продължава да обмисля решението си дали да замени Де Хеа или да го запази в състава си.

Наскоро Де Хеа отхвърли предложението на Юнайтед, включващо значително намаление на сегашната му заплата. И докато докладите сочат, че той евентуално може да удължи контракта си, двете страни все още не са постигнали напредък в преговорите.

И тъй като бъдещето на Де Хеа все още не е никак сигурно, Тен Хаг се грижи да си подсигури други алтернативни варианти.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!