Англия

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед, 31-ви Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 31-ви Юли, 2023

ОФИЦИАЛНО: Манчестър Юнайтед си осигури привличането на Расмус Хойлунд

„Червените дяволи“ постигнаха споразумение за привличането на младата звезда Расмус Хойлунд.

Датският национал бе свързван с преминаването си на Олд Трафорд, а ръководството на Манчестър Юнайтед успя да постигне своята основна цел за това лято.

Преди броени часове бе постигната оферта, възлизаща на стойност от около 70 милиона евро с включени добавки.

Договорът на Хойлунд с Манчестър Юнайтед ще бъде с валидност от пет години.

Предстои преминаването на медицински тестове на играча и неговото официално обявяване като ново попълнение в редиците на Ерик Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед е готов да подпише със Софиан Амрабат

Отново от „ESPN“ твърдят, че „червените дяволи“ нямат търпение да си осигурят подписа на Софиан Амрабат от Фиорентина. Въпреки това, към момента този ход зависи от това те да съберат необходимите средства от продажба на футболисти през настоящия летен трансферен прозорец.

Основен фокус към момента за Юнайтед е Расмус Хойлунд от Аталанта. Но привличането на Софиан Амрабат също е на дневен ред за тима.

Привличането на мароканеца обаче зависи от това клубът да си набави нужните средства, чрез продажбата на Фред, Дони ван де Беек, Хари Магуайър и Скот Мактоминей.

Галатасарай все още преговаря за привличането на Фред

Не е тайна, че Фред не пътува с Манчестър Юнайтед до САЩ това лято, а спекулациите за неговото бъдеще продължават да нарастват.

Няма да бъде и изненада, ако играчът се отправи към изхода на Олд Трафорд това лято.

Според „Sky Sports“, Фред се е договорил за личните си условия с Галатасарай, но все още съществува голяма разлика в оценката на трансферната такса между турския тим и „червените дяволи“.

Въпреки това, Галатасарай продължава да преговаря за привличането на играча в редиците си. Предстои да видим как ще се развие сагата.

„Червените дяволи“ отхвърлиха офертата на Уест Хем за привличането на Хари Магуайър

Според „The Athletic“, от Манчестър Юнайтед са отхвърлили категорично офертата, възлизаща на стойност от 20 милиона паунда от Уест Хем Юнайтед за привличането на Хари Магуайър.

Въпреки че загуби капитанската си лента и изпадна в немилост на Олд Трафорд, 30-годишният защитник е готов да остане в английския гранд, настоявайки да се бори за мястото си в състава на Ерик Тен Хаг.

От Уест Хем обаче едва ли ще направят втора оферта за привличането на играча, с оглед на разминаването в очакваната сума за неговите услуги от страна на Манчестър Юнайтед.

Дейвид Мойс иска Магуайър в своя състав, но заплатата на футболиста надминава това, което лондонският клуб може да предложи, а „червените дяволи“ настояват за трансферна такса, възлизаща на стойност от около 50 милиона паунда.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!