Англия

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед, 31-ви Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 31-ви Август, 2023

Манчестър Юнайтед няма да се бори за привличането на Пиер-Емил Хойберг

Според „ESPN“, „червените дяволи“ изключват всякаква възможност за привличането на полузащитника на Тотнъм, непосредствено преди затварянето на летния трансферен прозорец.

Тимът на Ерик Тен Хаг все още се свързва още с привличането на Софиан Амрабат от Фиорентина и изглежда, че „червените“ насочват усилията си изцяло към трансферен ход за подписа на мароканския национал.

Предстои да видим какво ще се случи по време на последните часове от трансферния прозорец.

„Червените дяволи“ внесоха оферта за привличането на Марк Кукурела

Според последна информация на „The Athletic“, от Манчестър Юнайтед са внесли официална оферта за привличането на Марк Кукурела от Челси това лято.

Тимът на Ерик Тен Хаг е на пазара за ляв бек, след неочакваните контузии на Люк Шоу и Тирел Маласия.

Въпросната медия разкрива още, че офертата на Юнайтед за привличането на играча на Челси е за сделка под наем за целия сезон без опция за закупуването му.

Лондончани са отворени към неговото напускане, а двата клуба изясняват последни детайли по сделката.

Манчестър Юнайтед преговаря за потенциалното привличане на Николас Таляфико под наем

Според „Le Parisien“, „червените дяволи“ водят преговори с Олимпик Лион за потенциалния трансфер на Николас Таляфико под наем.

Тимът на Тен Хаг е на пазара за ляв бек след контузиите на Люк Шоу и Тирел Маласия, като според информация на английските медии, имат няколко избора пред себе си.

Двата тима вече водят преговори за потенциалния трансфер под наем на 30-годишния футболист. Изглежда обаче има разногласия, тъй като Лион иска в договора му да се включва опция за закупуването му. Клауза, която от Юнайтед не желаят.

Преговорите продължават.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!