Акценти

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед, 30-ти Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 30-ти Май, 2023

Взел ли е решение Хари Магуайър за своето бъдеще?

Мениджърът на Манчестър Юнайтед намекна в интервю, че времето на Хари Магуайър на Олд Трафорд е към своя край, като затвърди, че капитанът на „червените дяволи“ трябва да вземе решение за своето бъдеще.

Магуайър стартира само в пет мача във Висшата лига след Световното първенство в Катар и само в осем мача през целия сезон.

И докато Тен Гах оценява присъствието и лидерството му, специалистът намекна още, че би разбрал, ако капитанът на „червените“ се насочи към своето ново предизвикателство през това лято, търсейки титулярно място и редовно игрово време.

Ерик Тен Хаг потвърди плановете си за привличането на нов страж на Олд Трафорд

Мениджърът на Манчестър Юнайтед обясни настоящата си позиция спрямо вратаря Давид де Хеа и привличането на потенциален нов страж на Олд Трафорд.

От “The Telegraph” споделиха през изминалата седмица, че испанецът все още не е подписал новия си договор с „червените дяволи“.

Припомняме ви още, че настоящият контракт на Де Хеа изтича в края на този сезон и все още се очаква неговото преподписване.

В ново интервю за „The Times“, Тен Хаг хвърли изцяло „нова светлина“ върху позицията за вратар на Олд Трафорд.

Специалистът бе попитан дали Давид де Хеа ще бъде алтернатива номер едно през следващия сезон, като отговорът му бе повече от колеблив, предупреждавайки стража, че бъдещето му ще бъде несигурно, дори и да остане на вратата за „червените“.

Тен Хаг сподели уклончиво: „Да, но няма как да кажа, че той винаги ще бъде номер 1, защото в клуб като Манчестър Юнайтед трябва да има конкуренция на всички позиции. Невъзможно е да играем с 11 играчи. Просто не е възможно. Имаме нужда от подсигуряване.“

Е, по всичко изглежда, че „червените дяволи“ са в търсене на своя нов страж, който да се конкурира с Де Хеа през следващия сезон.

Фулъм регистрира интерес към Фред

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед – Фред се очертава като основна трансферна цел за Фулъм.

Според „Manchester Evening News“,  посредници са преговаряли за евентуалното преминаване на 30-годишния футболист в редиците на английския тим, с оглед на факта, че отборът на Ерик Тен Хаг се цели към привличането на по-млад полузащитник.

Информацията твърди още, че Манчестър Юнайтед трябва да си осигури средства на всяка цена, за обновяване на тима през предстоящия летен трансферен прозорец.

Червените дяволи са готови да се разделят със Скот Мактоминей за сметка на Мейсън Маунт

Според британския всекидневник „The Sun“, Манчестър Юнайтед ще раздели пътищата си с халфа Скот Мактоминей, в случай, че успеят да привлекат Мейсън Маунт от Челси през лятото.

Медиите в Англия споделят още, че младежът попада в радара на Нюкасъл Юнайтед от известно време и ако Маунт реши да премине на Олд Трафорд, Манчестър Юнайтед би продал Мактоминей незабавно.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!