Англия

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед, 29-ти Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 29-ти Август, 2023

Манчестър Юнайтед обмисля привличането на Люк Томас

Според „Daily Mail“, „червените дяволи“ са направили запитване за потенциалния трансфер на защитника на Лестър Сити – Люк Томас. 22-годишният футболист е свързван с напускане на настоящия си тим, тъй като не фигурира в плановете на новия мениджът на „лисиците“.

Въпросната медия съобщава още, че младежът изчаква оферта от тим от Висшата лига, а Манчестър Юнайтед е на пазара за нов ляв бек, обмисляйки вариантите пред себе си.

Байерн Мюнхен се интересува от привличането на Скот Мактоминей

Според немското издание „Bild“, Байерн Мюнхен обмисля трансфера на полузащитника на Манчестър Юнайед – Скот Мактоминей това лято.

„Червените дяволи“ са отворени за продажбата на шотландския национал, но само ако получат правилната оферта за неговото привличане.

Клубът държи на трансферна сума от над 45 милиона евро, за да се раздели с 26-годишния футболист, като до момента няма тим, който да е покрил тази цифра.

Въпросното немско издание твърди още, че баварците са отворени за сделка за размяна, включваща Райън Гравенберх. „Червените дяволи“ от своя страна се интересуват от привличането на нидерландския халф, а преговорите продължават.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!