Англия

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед, 28-ми Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 28-ми Август, 2023

Манчестър Юнайтед се интересува от привличането на Марк Кукурела

Според Фабрицио Романо, Манчестър Юнайтед се интересува от привличането на Марк Кукурела от Челси.

„Червените дяволи“ са отново на трансферния пазар за привличането на ляв бек след контузиите на Люк Шоу и Тирела Маласия.

Тимът на Тен Хаг не е подал официална оферта за привличането на Кукурела към момента, нито е започнал преговори, тъй като все още се обсъждат възможностите, които се предлагат на пазара към момента.

Дийн Хендерсън ще премине в редиците на Кристъл Палас в трансфер на стойност от 20 милиона паунда

Според последна информация на трансферния експерт Фабрицио Романо, от Кристъл Палас са постигнали споразумение за привличането на вратаря на „червените дяволи“ – Дийн Хендерсън в ход на стойност от около 20 милиона паунда.

26-годишният футболист се бори за редовно игрово време на Олд Трафорд и бе твърдо обвързван с напускането на „червените дяволи“ това лято.

Въпреки солидния интерес от страна на Нотингам Форест, последни доклади твърдят, че „орлите“ са фаворити за подписа на стража.

Предстои Дийн Хендерсън да премине медицински прегледи, а Кристъл Палас ще плати на Манчестър Юнайтед трансферна сума, възлизаща на стойност от 15 милиона паунда плюс 5 милиона паунда под формата на добавки.

И това не е всичко, „червените дяволи“ ще привлекат на своя страна турския страж Алтай Байъндър в сделка за 7 милиона евро като негов заместник.

Райън Бертран ще замени Люк Шоу в състава на Манчестър Юнайтед

Според „Daily Express“, „червените дяволи“ са се спрели на Райън Бертран за потенциален заместник на контузения Люк Шоу.

Играчът получи мускулна травма, а Ерик Тен Хаг не разполага с никакви опции за замяна в състава си. Именно затова специалистът е решен да привлече на своя страна Райън Бертран в последните дни на летния трансферен прозорец.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!