Англия

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед, 27 Април 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 27 Април, 2023

Тимът на Нюкасъл държи да привлече на своя страна Скот Мактоминей от Манчестър Юнайтед

Точно така, според информация от последните няколко часа, Нюкасъл Юнайтед засилва все повече интереса си към полузащитника на червените дяволи – Скот Мактоминей.

Играчът бе свързван с преминаване на Сейнт Джеймсис Парк многократно в миналото, а сега Еди Хау е решен да настоява за неговия подпис, докато не постигне целта си, когато отвори летният трансферен прозорец.

Ерик Тен Хаг демонстрира ясно пристрастие към триото в полузащита, изградено от Каземиро, Кристиан Ериксен и Бруно Фернандес. Това, от своя страна, означава само едно, а именно, че игровото време на Мактоминей ще остане значително ограничено.

От „Football Insider“ твърдят, че младежът проявява желание да напусне Олд Трафорд в стремежа си да търси редовно игрово време на друго място.

Същата медия потвърждава и интереса от страна на Нюкасъл, които ще продължат да се борят за подписа на Скот Мактоминей.

26-годишният футболист навлиза в последните си две години от договора си с червените дяволи, но въпреки това договарянето на сделка, включваща услугите на полузащитника през това лято е твърде вероятно.

Еди Хау е в процес на търсене на полузащитник, който да се присъедини към Джоелинтън и Бруно Гимараеш, за да изгради специалистът дългосрочно трио, играещо в средата на терена, добавяйки солидна доза креативност към своя тим.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!