Англия

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед, 25-ти Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 25-ти Юли, 2023

„Червените дяволи“ се фокусират единствено върху привличането на Расмус Хойлунд към момента

20-годишният Хойлунд е основна трансферна цел на Манчестър Юнайтед това лято. Е, именно затова високопоставени фигури в лагера на „червените дяволи“ остават непреклонни, че ще подпишат с нападателя преди затварянето на трансферния прозорец на 1-и септември.

Хойлунд обаче има договор с Аталанта до 2027 г., тъй като се присъедини към италианския клуб, идвайки от Щурм Грац едва миналата година.

Датският национал отбеляза шест гола в пет мача за националния си тим, като същевременно се е разписвал 10 пъти в 34 мача с фланелката на Аталанта.

Въпреки това, медиите в Англия и Италия смятат, че трансферът е на крачка от своето осъществяване, а може би ще бъде официализиран дори в рамките на седмица. А Хойлунд ще се превърне в играч на „червените дяволи“.

Софиан Амрабат ще струва на Манчестър Юнайтед 30 милиона евро

Според последна информация, идваща от английските медии, Фиорентина е определила цена, възлизаща на стойност от 30 милиона евро, на която италианският тим ще държи за полузащитника Софиан Амрабат, с оглед на солидния интерес към него от тимове като Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

След изключителен сезон, прекаран с фланелката на италианския отбор, 26-годишният Амрабат се свързва с преминаване в редица тимове, предимно на територията на Англия и Испания.

Към момента изглежда, че Астън Вила и Манчестър Юнайтед водят в надпреварата за играча.

Настоящият договор на Софиан Амрабат изтича след една година, а клубът от италианската Серия А разполага с опция да удължи престоя му с още една година.

С оглед на солидния интерес от страна на „червените дяволи“ обаче, това едва ли ще се случи.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!