Англия

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед, 22-ри Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 22-ри Август, 2023

Факундо Пелистри е обект на интерес от страна на Шефилд Юнайтед

Шефилд Юнайтед се интересува от привличането на младока от Манчестър Юнайтед в сделка под наем. Това гласи последна информация, идваща от острова.

Уругваецът се бори за редовно игрово време в редиците на Тен Хаг, а специалистът вече обмисля внимателно неговото пращане под наем, за да натрупа ценен опит.

Към момента най-желаещи неговия подпис са Шефилд Юнайтед. Предстои да видим какво решение ще бъде взето за бъдещето на младежа.

ОФИЦИАЛНО: Манчестър Юнайтед се разделя с Мейсън Грийнууд

Преди броени часове бяха официализирани изявления както от страна на „червените дяволи“, така и от страна на младежа.

Припомняме ви, че 21-годишният нападател е отстранен от длъжност от януари миналата година, след ареста му за изнасилване и упражняване на сексуално насилие.

Ръководството на Манчестър Юнайтед остава категорично в позицията си и ще се раздели с Грийнууд незабавно по взаимно съгласие.

Изглежда, че младокът ще се насочи към своето следващо предизвикателство, в клуб, който ще му даде шанс за игрово време, въпреки трудностите, през които преминава в личен план.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!