Англия

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед , 21-ви Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 21-ви Юли, 2023

Давид де Хеа отказа оферта от Интер, настоявайки да продължи кариерата си в Ла Лига

Испанският страж отхвърли категорично възможността да се присъедини към редиците на Интер като заместник на Андре Онана, който подписа именно с Манчестър Юнайтед.

Според „Daily Record“, испанският национал е отказал категорично офертата, идваща от Сан Сиро, която щеше да му осигури заплата от 5 милиона евро.

Де Хеа държи да получава чисто 10 милиона евро, което би се равнявало на груба седмична заплата, възлизаща на стойност от 220 000 паунда на седмица.

Стражът държи да се завърне в испанската Ла Лига, където в миналото пазеше на вратата на Атлетико Мадрид. Предстои да видим дали клуб от испанската лига може да си позволи да плаща толкова висока заплата.

Манчестър Юнайтед отправя запитване за цената на Расмус Хойлунд от Аталанта

Джан Пиеро Гасперини цитира хонорара, който Аталанта се надява да получи, ако успее да продаде Расмус Хойлунд на Манчестър Юнайтед.

Не е тайна, че „червените дяволи“ остават изключително запалени по придобиването на услугите на 20-годишния нападател. Въпреки това, те все още не са постигнали официално споразумение с италианския тим за трансферната сума на младежа.

Твърди се, че Аталанта държи на сумата от 70 милиона евро за своята звезда.

Въпреки това, Гасперини разкри в последните часове, че клубът дори може да поиска повече, опитвайки се да договорят сума, възлизаща на стойност между 80 и 100 милиона евро.

Е, ръководството на Манчестър Юнайтед изглежда засилва преговорите с Аталанта в преследването на Хойлунд, след като завърши официално трансфера на Андре Онана от Интер.

ОФИЦИАЛНО: Андре Онана е новият първи страж на Манчестър Юнайтед

„Червените дяволи“ официално обявиха привличането на вратаря Андре Онана в трансфер на стойност от 43,8 милиона паунда първоначална такса плюс 3.4 милиона паунда в потенциални добавки към Интер Милано.

27-годишният футболист е подписал петгодишен договор с опция за още една година.

Камерунецът ще замени официално Давид де Хеа на вратата на „червените дяволи“, който вече е свободен агент, търсейки своя нов тим и възможност за развитие, разбира се.

profittips-the best football tips 

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!