Англия

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед, 11-ти Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 11-ти Юли, 2023

Манчестър Юнайтед следи отблизо ситуацията около Софиан Амрабат

„Червените дяволи“ наблюдават зорко полузащитника на Фиорентина – Софиан Амрабат, готвейки се да отправят оферта за неговия подпис на по-късен етап през настоящия летен трансферен прозорец. Това твърдят от „Sky Germany”.

26-годишният опорен полузащитник е обект на интерес от няколко клуба, а Юнайтед се откроява като основен претендент за неговия трансфер.

Както добре знаем, Амрабат е един от най-добрите дефанзивни полузащитници в Серия А към момента. След редица блестящи изяви и изключително ключово представяне на Световното първенство в Катар, множество отбори насочиха погледите си към мароканския национал.

Барселона започна да проявява интерес към услугите на футболиста през януари, а сега се съобщава и за солиден интерес от страна на Атлетико Мадрид, които дори са договорили лични условия за финализиране на сделката за играча.

Саудитски клубове също наблюдават мароканеца, но футболистът на Фиорентина е решен да остане в Европа. А шансовете на Манчестър Юнайтед за привличането му не са никак малки.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!