Англия

Трансферни новини: Манчестър Сити, 6-ти Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Сити към 6-ти Юли, 2023

Рияд Марез е на път да напусне Манчестър Сити това лято

Медиите в Англия твърдят, че Рияд Марез обмисля напускането на Етихад това лято, насочвайки се към Саудитска Арабия. Това от своя страна го поставя в конфликтна ситуация с ръководството на „гражданите“.

Според „Sports Zone“, алжирският национал вече е постигнал споразумение за потенциалното си преминаване в Саудитската Про Лига. То ще включва заплата от приблизително 25 милиона евро годишно.

Ходът на Марез обаче зависи изцяло от желанието на „гражданите“ да се разделят с него, тъй като към момента договорът на играча е с валидност до юни 2025 г.

Въпреки голямото си желание за промяна, играчът поддържа силна връзка с Манчестър Сити и не възнамерява да насилва преместването си. Рияд Марез се надява, че клубът ще улесни неговото напускане. Въпреки това, Пеп Гуардиола изобщо не е доволен от идеята да загуби две от звездните си крила в един и същи трансферен прозорец.

Потенциалната дестинация на футболиста в Саудитска Арабия почти сигурно е Ал-Ахли, а според „FootMercato“, на играча е предложен двугодишен договор със зашеметяващите 43 милиона паунда заплати плюс допълнителни бонуси.

Възможно ли е Рияд Марез да се присъедини към Едуард Менди и Роберто Фирмино? Предстои само да видим.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!