Акценти

Трансферни новини: Манчестър Сити, 4-ти Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Сити към 4-ти Май, 2023

Реал Мадрид гледа на Хулиан Алварес като на перфектен наследник на Бензема

Ръководството на белия балет е готово да даде всичко от себе си, за да привлече 23-годишния нападател на Манчестър Сити – Хулиан Алварес.

Според последна информация на испанския всекидневник „Fichajes“, мадридчани са готови да се борят за осъществяването на сделката.

Хулиан Алварес е в страхотна форма през настоящия сезон и не е изненада, че тимът на Анчелоти го определя като ключова трансферна цел за летния трансферен прозорец.

Младежът премина през редиците на Ривър Плейт, преди да се присъедини към Манчестър Сити през зимата на 2022 г.

Привличането на нов нападател е един от основните приоритети за тима на Реал Мадрид през предстоящия трансферен прозорец. Те търсят потенциален заместник на Карим Бензема, който вече се намира на една доста по-сериозна възраст.

Испанският гранд вярва, че Алварес наподобява профила на 35-годишния Бензема, така че мадридчани са готови да направят всичко, за да си осигурят подписа му.

Факт е обаче, че ще бъде изключително трудно дори невъзможно такава сделка да бъде официализирана, тъй като договорът на Алварес е до 2028 г. , а Манчестър Сити няма никакви намерение да се разделя с играча си.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!