Англия

Трансферни новини: Манчестър Сити, 20-ти Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Сити към 20-ти Юли, 2023

ОФИЦИАЛНО: Шампионите на Висшата лига постигнаха споразумение за привличането на Йошко Гвардиол

Според последна информация, Манчестър Сити е постигнал споразумение за привличането на Йошко Гвардиол от немския Лайпциг. Това бе официално потвърдено от трансферния експерт Фабрицио Романо.

Последните разговори между двата клуба са напреднали в положителна насока, а тимовете са се договорили за рекордна трансферна сума за защитник до момента.

Романо добавя още, че Гвардиол вече е договорил личните си условия и е завършил първата част от медицинските си тестове, а сделката е на прага да бъде официално финализирана.

Манчестър Сити гледа на Рафиня като на заместник на Рияд Марез

„Гражданите“ определят крилото на Барселона – Рафиня като своя приоритетна трансферна цел, тъй като тимът на Гуардиола търси заместник на напускащия Рияд Марез, който почти сигурно ще премине в саудитския Ал-Ахли.

Това твърди спортен журналист от „Foot Mercato“, който сподели, че между двата клуба вече са се водили разговори за евентуален трансфер на бразилския национал.

Рияд Марез преминава в редиците на Ал-Ахли

Според италианския трансферен гуру Фабрицио Романо, сделката между двата клуба е официално сключена. А към момента се работи по изготвянето на всички документи по трансфера.

„Гражданите“ ще получат 35 милиона евро плюс допълнителни добавки, обвързани с представянето на играча.

Предстои Рияд Марез да премине медицински тестове, за да бъде представен официално като ново попълнение в тима от Саудитска Арабия.

Марез ще подпише договор с продължителност до 2027 г.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!