Акценти

Трансферни новини: Манчестър Сити, 18-ти Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Сити към 18-ти Май, 2023

Лийдс Юнайтед проявява интерес към талант от академията на Манчестър Сити

Според последна информация, идваща директно от острова, Лийдс се интересуват от привличането на младия Киан Брекин от Манчестър Сити.

От „Daily Mail“ твърдят, че белите са идентифицирали играча като своя топ „мишена“ това лято, но се очаква да се сблъскат със солидна конкуренция от страна на Нюкасъл Юнайтед.

19-годишният Брекин действа като полузащитник и все още има четири оставащи години до края на договора си на Етихад.

Въпреки това, пътят му към първия отбор под ръководството на Пеп Гуардиола се очаква да бъде доста трънлив, на фона на изобилието от опции от най-висок клас, които специалистът има на свое разположение към момента.

Барселона ще подпише тригодишен договор със звездния халф на Манчестър Сити

Според „Diario SPORT“, каталунският гранд е постигнал устно споразумение със звездния полузащитник на Манчестър Сити – Илкай Гюндоган.

Информация потвърждава, че той вече се е съгласил устно да се присъедини към редиците на Шави преди стартирането на новия сезон и то с тригодишен договор.

Въпреки че гражданите предложиха на Гюндоган нови условия за поднодяване на контракта му, той продължава да се стреми към поемането на изцяло ново предизвикателство, на фона на прекараните седем години на Етихад.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!