Акценти

Трансферни новини: Манчестър Сити, 15-ти Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Сити към 15-ти Юни, 2023

„Гражданите“ се надяват да продадат Жоао Кансело преди стартирането на предсезонната подготовка

За щастие разговорите между Арсенал и представителите на футболиста за потенциален трансфер напредват в положителна насока.

Тимът на Микел Артета проявява солиден интерес към португалеца от известно време, а от Манчестър Сити нямат търпение да разделят пътищата си с Кансело.

„Небесносините“ искат около 45 милиона паунда за крайния защитник, а артилеристите са готови да отправят начална оферта, възлизаща на стойност от 35 милиона паунда през следващите дни.

Манчестър Сити отправя поглед към привличането на Деклан Райс това лято

Точно така, Манчестър Сити ще съперничи на Арсенал за привличането на Деклан Райс това лято.

От Уест Хем вече се надяват да осигурят трансфера на своята звезда. Като инетересът от страна на Манчестър Сити към Райс се смята за ключов фактор в дискусиите към момента.

Йошко Гвардиол е съвсем близо до трансфер на Етихад това лято

Според последна информация на „teamTALK“, „гражданите“ са на път да привлекат не един, а цели двама хърватски национали в отбора си.

И, да, става въпрос за Йошко Гвардиол, който е спряган за топ трансферна цел на „небесносините“ това лято. Освен него, на Етихад се очаква да премине и Матео Ковачич от Челси.

Твърди се още, че ръководството на Манчестър Сити подготвя нов рекорден трансфер, възлизащ на над 100 милиона евро, за да си гарантират услугите на хърватския централен защитник, който ще пристигне в Манчестър от Лайпциг.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!