Акценти

Трансферни новини: Манчестър Сити, 13-ти Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Сити към 13-ти Юни, 2023

Уест Хем планира привличането на Калвин Филипс това лято

Последна информация, идваща от „CaughtOffside“ твърди, че Уест Хем се интересува от привличането на Калвин Филипс от Манчестър Сити по време на настоящия летен трансферен прозорец.

Английският полузащитник рядко играе през този сезон, подгрявайки пейката на „гражданите“. А предвид 100%-овото напускане на Деклан Райс това лято, Дейвид Мойс проучва възможните заместници на капитана на „чуковете“.

Въпреки че Филипс току-що спечели требъл с „небесносините“, бившият халф на Лийдс се бори за игрово време на Етихад и е решен да премине към своето следващо предизвикателство в Лондон, в опит да си осигури титулярно място в следващия си тим.

Манчестър Сити трябва да се раздели с колосална сума, ако иска да привлече Йошко Гвардиол

Според трансферния гуру Фабрицио Романо, „гражданите“ ще трябва да платят такса в размер на 100 милиона евро за услугите на хърватския национал Йошко Гвардиол.

Защитникът на Лайпциг се превърна в една от най-големите звездни на сезона, привличайки вниманието върху себе си, благодарение на геройствата си в Катар по време на Световното първенство през декември.

След като Манчестър Сити изрази не веднъж огромното си желание да привлече централния защитник, Романо потвърждава, че отборът на Пеп Гуардиола ще трябва да се раздели с колосална сума, за да си осигури неговия подпис.

Споделяйки в ексклузивно интервю за „CaughtOffside“, италианският журналист коментира бъдещето на Йошко с думите: „Повече от 80 милиона евро, най-скъпият централен защитник в историята на играта, това е идеята на Лайпциг. Дори не съм сигурен, че 80 или 85 милиона евро ще бъдат достатъчни. Източници, близки до тима, смятат, че транферът може да възлиза на около 100 милиона евро, за да си осигурят подписа на Гвардиол това лято.“

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!