Акценти

Трансферни новини: Ливърпул, 5-ти Септември 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Ливърпул към 5-ти Септември, 2023

ОФИЦИАЛНО: Ал-Итихад предлага 215 милиона паунда за подписа на Мохамед Салах

Суперзвездата на мърсисайдци – Мохамед Салах официално е обект на рекордна оферта за трансфер, възлизаща на стойност от 215 милиона паунда.

От Ливърпул вече отхвърлиха офертата от 150 милиона паунда, направена по-рано през изминалата седмица.

Е, според информация от последните минути, идваща от „The Sun“, Ал-Итихад е отправил официална оферта, възлизаща на стойност от първоначалните 170 милиона паунда, които ще нарастнат до 215 милиона паунда, след като се вземат предвид различни добавки.

Контрактът, който саудитският гранд предлага на Салах, ще му носи 2,45 милиона паунда на седмица, като ще включва редица допълнителни стимули.

31-годишният футболист ще получава дял от всички продажби на фланелки, бонус от 55 000 паунда, както и посланически роли в три големи саудитски компании, които ще бъдат активни през целия му престой в Близкия изток.

Следващите часове ще бъдат решаващи за бъдещето на Мохамед Салах на Анфийлд.

Саудитска делегация кацна в Англия в последен опит за привличането на Мохамед Салах

Представители от Саудитска Арабия са пътували до Англия, за да направят последен опит да изкушат мърсисайдци да продадат Мохамед Салах.

Припомняме ви, че Ал-Итихад се надяваше да привлече египетската звезда с оферта, възлизаща на стойност от 150 милиона паунда, която обаче бе категорично отхвърлвна от Ливърпул през измниналата седмица.

Перспективата Салах да се премести в Близкия изток тази седмица обаче не е невъзможна.

От „Daily Mail“ съобщават, че делегация е пристигнала в Англия още в събота, за да продължи преговорите с Ливърпул.

Клоп даде да се разбере, че няма намерение да се разделя със звездата на тима, заявявайки: „Салах е наш играч и иска да играе тук“. Междувременно Доминик Собослай също сподели, че нападателят „иска да остане на Анфийлд“.

Въпреки това, отборът от Саудитската Про Лига е решен да тества решимостта на „червените“, тъй като се съобщава, че са готови да отправят рекордна оферта, възлизаща на стойност от около 200 милиона паунда за придобиването услугите на нападателя.

Саудитският трансферен прозорец затваря в четвъртък.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!