Англия

Трансферни новини: Ливърпул, 28-ми Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Ливърпул към 28-ми Август, 2023

Мърсисайдци поглеждат към привличането на Жоао Феликс като потенциален заместник на Мохамед Салах

Според „Football Transfer“, Ливърпул ще се опита да привлече Жоао Феликс, в случай че Мохамед Салах се насочи официално към Саудитска Арабия.

С оглед на ситуацията, мърсисайдци създават резрвен план за действие, според който Жоао Феликс може да се окаже идеалният заместник на египтянина.

Бъдещето на 23-годишния играч все още е нестабилно, с оглед на тежките му отношения с настоящия му тим. А интересът към нападателя е наистина оскъден.

Предстои да видим дали има възможност Феликс отново да се завърне във Висшата лига, след като игра последно с фланелката на Челси.

Мохамед Салах информира Ливърпул, че иска да премине в Ал-Итихад

Според последна информация на журналиста Руди Галети, Мо Салах е разговарял с настоящия си тим и държи да напусне Анфийлд това лято по посока саудитския Ал-Итихад.

31-годишният футболист е силно свързван с преместването си в Саудитска Арабия, след като интересът към неговия подпис нашумя в медиите по-рано този месец.

Докато „червените“ не желаеха да го продават, сега ситуацията се променя, и самият Салах държи сделката да се осъществи.

Галети съобщава още, че саудитският тим предлага оферта от около 80 милиона паунда за неговото привличане, а крайният срок за решението на Ливърпул е днес.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!