Акценти

Трансферни новини: Ливърпул, 23-ти Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Ливърпул към 23-ти Юни, 2023

Фабио Карвальо ще се присъедини към редиците на Лайпциг с едногодишен договор за наем

Бъдещето на младежа бе обект на множество спекулации това лято, а 20-годишният футболист има само 638 минути в 21 мача за Ливърпул към момента.

Сега Дейвид Линч от „Football Insider“ разкрива, че Карвальо ще се присъедини към немския клуб Лайпциг под наем за сезон 2023/24.

Припомняме ви, че мърсисайдци отхвърлиха първоначалната оферта на немците за привличането на младежа, но сега разговорите между двата клуба са на прав път и гарантират процеса на финализиране на сделката.

Тимове като Уест Хем, Брентфорд и Бърнли също проявяват солиден интерес към привличането на Карвальо. Но той изяви желанието си за преминаване в немския Лайпциг това лято.

Остава само да видим дали в договора му ще бъде включена и допълнителна опция за закупуване.

Мърсисайдци подготвят оферта, възлизаща на стойност от 34 милиона паунда за Федерико Киеза

Според „La Gazzetta dello Sport“, Ливърпул следи отблизо крилото на Ювентус – Федерико Киеза.

„Бианконерите“ обмислят раздяла с 25-годишния футболист това лято на фона на несигурното удължаване на престоя му в клуба.

Киеза е наблюдаван зорко от редица отбори, но се твърди, че Ливърпул е един от фаворитите за неговия подпис към момента.

Английските медии твърдят още, че мърсисайдци ще подадат оферта, възлизаща на стойност от 34 милиона паунда за подписа на младежа, но италианският гранд не би се разделил с Киеза за сума по-малка от 60 милиона евро.

Ливърпул предлага 55 милиона паунда на Реал Мадрид за Чуамени

Според последна информация на „El Nacional“, мърсисайдци са готови да подадат първа официална оферта, възлизаща на стойност от 55 милиона паунда за привличането на Чуамени.

Въпреки това, от Реал Мадрид не са склонни да приемат оферти под 80 милиона паунда.

Припомняме ви, че Чуамени присигна в Мадрид през 2022 г. с изключително високи очаквания към себе си и се справи изключително добре през първия полусезон. След Световното първенство обаче, 22-годишният футболист се бори с редица контузии, губейки мястото си в тима от сънародника си Едуардо Камавинга.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!