Акценти

Трансферни новини: Ливърпул, 22-ри Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Ливърпул към 22-ри Юни, 2023

Нюкасъл се изправя срещу Ливърпул за привличането на Николо Барела

Не е тайна, че Юрген Клоп е голям фен на Николо Барела. Немският специалист не крие възхищението си от полузащитника на Интер, споделяйки: „Той е наистина добър играч, наистина много добър и аз го харесвам много. Барела има всички качества, които можем да искаме от един полузащитник: той е агресивен, но и техничен, може да бяга цяла вечност и това не е всичко. Той е играч от най-висока класа.“

Помощник-мениджърът на мърсисайдци Пеп Лийндерс също е голям почитател на италианския национал и не е никак изненадващо, че Ливърпул продължава да заявява солиден интерес към Барела, опитвайки се да обновят изцяло халфовата си линия това лято.

Нюкасъл Юнайтед обаче е готов да застане в опозиция на „червените“, като дори са стартирали преговори с Интер Милано относно трансферната сума за играча, възлизаща на стойност от 50 милиона паунда към момента.

Информация от Италия обаче потвърждава, че от Интер настояват на трансферна такса, близка до 80 милиона паунда.

Тимът на Клоп вярва, че 26-годишният играч може да допълни идеално Алексис Мак Алистър, но смятат и че исканата цена е твърде висока и към момента напълно непосилна за тях.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!