Акценти

Трансферни новини: Ливърпул, 18-ти Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Ливърпул към 18-ти Май, 2023

ОФИЦИАЛНО: Мърсисайдци преговарят с Трент Александър-Арнолд за подписването на нов договор

Ръководството на Ливърпул започва дискусии по подновяването на договора на своя десен бек Трент Александър-Арнолд. Този стратегически ход доказва доверието на червените в уникалния талант и бъдещи перспективи на своя възпитаник.

Настоящата кампания се превърна в истинска вихрушка за младежа. Той претърпя множество критики, главно за представянето си в защита, което мнозина смятаха за доста под очакванията в средата на сезона.

И все пак, 24-годишният Трент Александър-Арнолд успя да преобърне значително бъдещето си от началото на април, като отбеляза един гол и се отличи с цели шест асистенции само за последните си осем мача във Висшата лига.

Възраждането на младия футболист изигра жизненоважна роля, поддържайки позицията на мърсисайдци в преследването на топ четири в таблицата на английското първенство.

Въпреки непоследователния период на играча, вярата на Юрген Клоп в звездата на тима така и не се поколеба.

Според „Football Transfers“, мърсисайдци са твърдо решени да задържат своя талантлив десен бек и след изтичането на настоящия му договор, който е с продължителност до лятото на 2025 г.

Едно е сигурно, а именно, че намеренията на Ливърпул да поднови контракта на Трент Александър-Арнолд само затвърждават доверието на цялото ръководство в неговите умения и потенциал.

А феновете на червените несъмнено ще се радват да видят местното момче да остане на Анфийлд години напред.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!