Акценти

Трансферни новини: Ливърпул, 13-ти Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Ливърпул към 13-ти Юни, 2023

Мърсисайдци се насочват към привличането на Джеймс Уорд-Праус

Според „The Guardian“, Ливърпул се присъединява към надпреварата за подписа на Джеймс Уорд-Праус от Саутхемптън през настоящото лято.

Звездата на „светците“ не успя да ги избави от изпадане и е на път да се сбогува с настоящия си тим, с оглед преминаването им в Чемпиъншип през следващия сезон.

Е, сега „червените“ са готови да отделят 25 милиона паунда за неговия подпис. А това ще го направи едно от най-значителните попълнения в халфовата линия на Клоп за лятото.

След като вече си осигуриха привличането на Мак Алистър, Уорд-Праус би допринесъл с опит и спокойствие в редиците на Ливърпул.

Спокойствие, от което тимът на Клоп се нужда изключително много към момента.

Ливърпул също влиза в надпреварата за Габри Вейга

Мърсисайдци започват преговори с агентите на полузащитника на Селта Виго – Габри Вейга в опити за осигуряването на нов трансфер това лято.

Вейга е едно от имената, които най-силно се свързват с преминаване на Анфийлд през последните седмици. А според трансферния журналист Фабрицио Романо, слуховете са напълно основателни, тъй като Ливърпул много харесва качествата, които притежава младежа.

„Габри Вейга от Селта Виго е един от играчите, които Ливърпул наблюдава“, споделя още трансферният експерт в YouTube канала си.

Младежът обаче се превръща в трансферна цел на множество клубове от Висшата лига, а клаузата за освобождаването му възлиза на около 40 милиона евро.

Според Фабрицио Романо, разговорите за играча продължават. „Мисля, че ще вървят стъпка по стъпка“, разкрива още той за мърсисайдци.

„На това се основаваше и решението им да напуснат надпреварата за Джуд Белингам през април. Така те решиха да се съсредоточат върху Алексис Мак Алистър, а след това към следващия играч с различни умения. Така че сега разговорите продължават с агентите на Коне, Тюрам, Габри Вейга и ще видим какво решение ще вземат през следващите седмици“, заключи още специалистът.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!