Акценти

Трансферни новини: Ювентус, 3-ти Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Ювентус към 3-ти Май, 2023

Ще напусне ли Киеза Ювентус това лято?

Федерико Киеза е поредният играч на „Старата госпожа“, който има проблеми с мениджъра Масимилиано Алегри. Това, от своя страна, се тълкува в Италия, като възможност за напускане на клуба от италианския национал.

Според последна информация, идваща от медиите на ботуша, Киеза официално е най-новият играч на Ювентус, който обмисля да се оттегли от клуба през предстоящия трансферен прозорец.

Журналистът Адриано дел Монте твърди, че футболистът е изключително разочарован и не иска да играе повече под ръководството на мениджъра Масимилиано Алегри.

Освен Киеза, играчи като Душан Влахович и Анхел Ди Мария също не са в добри отношения с настоящия старши треньор на Ювентус.

От „Gazzetta dello Sport“ дори съобщават, че Ди Мария е симулирал контузия в глезена, за да пропусне неделния мач срещу Болоня.

Припомняме ви, че след като прекара два сезона под наем в Ювентус, Федерико Киеза се присъедини за постоянно към клуба през 2022 г.

Той остана извън игра за близо 10 месеца, след като претърпя операция и се завърна обратно в игра едва през ноември 2022 г.

Дали настоящите сътресения няма да се окажат причина за напускането на Киеза?

Предстои да видим.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!