Акценти

Трансферни новини: Интер, 18-ти Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Интер към 18-ти Май, 2023

ОФИЦИАЛНО: Алесандро Бастони ще подпише нов договор с Интер Милано

По всичко изглежда, че блестящото представяне на Интер в Шампионската лига ще успее да обвърже централния защитник Алесандро Бастони с нов договор.

Това потвърди футболният специалист Фабрицио Романо преди броени часове.

Официалното споразумение ще бъде факт до няколко дни, като новият контракт ще  бъде с валидност до Юни 2028 г.

От друга страна, изпълнителният директор на Интер – Бепе Марота също опроверга слуховете, че Алесандро Бастони може да напусне Сан Сиро.

Говорейки пред „Gazzetta.it“, Марота даде да се разбере, че не очаква по никакъв начин 23-годишният играч да вземе решение да се раздели с настоящия си клуб, отбелязвайки, че е „почти сигурен“, че вместо това Бастони ще удължи своя договор.

Припомняме ви, че контрактът на младежа изтича в края на юни 2024 г., но вече е 100% сигурно, че той ще предпопише с „нерадзурите“ до няколко дни.

„Ще кажа само, че Бастони е много сериозен и умен човек“, сподели Бепе Марота във въпросното интервю, допълвайки: „Освен това той е много добре представляван от отличния си агент.“

Е, след потвърждението на Фабрицио Романо и думите на изпълнителния директор на Интер, вече сме повече от сигурни, че Алесандро Бастони остава на Сан Сиро поне до 2028 г.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!