Акценти

Трансферни новини: Челси, 8-ми Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 8-ми Юни, 2023

Брайтън отправя нова подобрена оферта за подписа на Леви Колуил

Вече бившият клуб на аржентиската звезда Алексис Мак Алистър отправя подобрена оферта за защитника на Челси – Леви Колуил.

Припомняме ви, че „сините“ от Лондон вече отхвърлиха първоначалната оферта, възлизаща на стойност от 30 милиона паунда за играча.

Ръководството на лондончани дори настоява, че Колуил не се продава това лято.

От Челси са готови да предприемат ход за привличането на Неймар

„Сините“ от Лондон започват преговори за подписа на звездата на ПСЖ. Това твърди френското издание „Le10 Sport“, което съобщава, че Тод Боели и компания са се обърнали към гранда с официално запитване относно привличането на бразилското крило.

ПСЖ определя Бернардо Силва като приоритетно попълнение за следващия сезон, а потенциалната продажба на Неймар би осигурила финансови средства за привличането на плеймейкъра на Манчестър Сити.

Информация разкрива още, че френският клуб ще държи на добра цена за трансферирането на Неймар, който бе привлечен за рекордната сума от 222 милиона евро, идвайки от Барселона през лятото на 2017 г.

ОФИЦИАЛНО: Н‘Голо Канте финализира преминаването си в Ал-Хилал

Французинът се превръща в едно от най-големите имена, преместващо се в Саудитска Арабия. Заплатата на Канте ще възлиза на стойност от 100 милиона евро годишно, като това обхваща печалби от правата върху изобразяването му и всякакви търговски сделки.

Според трансферния гуру Фабрицио Романо, Канте е преминал медицински тестове в Лондон.

Въпрос на броени часове е и неговото официално представяне като играч на саудитския клуб.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!