Англия

Трансферни новини: Челси, 7-ми Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 7-ми Юли, 2023

Ще се откаже ли Челси от привличането на Мойсес Кайседо?

По всичко изглежда, че лондончани отказват да заплатят исканата от Брайтън цена, възлизаща на стойност от 100 милиона паунда за услугите на Мойсес Кайседо.

Ръководството на Челси предпочита да насочи усилията си към привличането на Габри Вейга от Селта Виго това лято.

От „The Guardian“ съобщават, че „сините“ не желаят да платят въпросната колосална сума за Кайседо. Вместо това, лондончани се надяват да убедят Брайтън да продаде звездата си на цена, близка до 80 милиона паунда.

И докато от Челси продължават да поддържат интереса си към Мойсес Кайседо, последна информация от медиите на острова гласи, че те са насрочили разговори със Селта Виго за привличането на Габри Вейга.

Младежът има освобождаваща клауза от само 34.4 милиона паунда, което е доста по-постижима цифра към момента.

Твърди се още, че Кайседо също иска да премине на Стамфорд Бридж това лято. Предстои да видим обаче дали двата клуба ще се договорят помежду си.

Милан ще направи последен опит да привлече Кристиан Пулишич това лято

Италианският гранд е готов да отправи трета официална оферта за Кристиан Пулишич, след като предложението, възлизащо на стойност от 19 милиона паунда бе категорично отхвърлено от Челси.

Според „Daily Mail“, ръководството на Милан е информирало лондончани за желанието си да подадат нова последна оферта. Въпреки това, не е тайна, че италианците имат ограничен трансферен бюджет това лято и все още не са отговорили на исканата от „сините“ цена.

И докато грандът от Серия А е запален по идеята да си осигури услугите на Пулишич, то и той е запален по преминаването си на италианска земя. Независимо от това обаче, от Милан са определили Чуквуезе като потенциална алтернатива на американския национал.

Те са готови да предупредят Челси, че това ще бъде наистина последната оферта от тяхна страна за Пулишич. И по всичко изглежда, че „сините“ ще трябва да направят компромис.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!