Англия

Трансферни новини: Челси, 7-ми Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 7-ми Август, 2023

Анжело Габриел ще се присъедини към редиците на Страсбург под наем

Новото попълнение на лондончани премина на Стамфорд Бридж по-рано това лято, подписвайки шестгодишен договор с клуба, с включена опция за още една допълнителна година.

Въпреки това, сега трансферният гуру Фабрицио Романо съобщава, че обещаващото дете чудо ще се отправи към Страсбург в договор под наем, за да получи повече възможности за игра и да усъвършенства възможностите си по възможно най-добрия начин.

Челси се насочва към потенциалния трансфер на Тайлър Адамс от Лийдс Юнайтед

Според италианския трансферен експерт Фабрицио Романо, лондончани са установили контакт с представители на Лийдс Юнайтед, в опит да обсъдят възможността за активиране на освобождаващата клауза на Тайлър Адамс, възлизаща на стойност от 20 милиона паунда.

Предстои да видим дали преговорите между двата клуба ще приключат успешно.

ОФИЦИАЛНО: Челси привлече Робърт Санчес от Брайтън

От Челси потвърдиха привличането на Робърт Санчес от Брайтън в официално изявление, в сделка, за която се съобщава, че възлиза на стойност от около 20 милиона паунда плюс 5 милиона паунда в добавки.

25-годишният страж подписа седемгодишен договор с лондончани и ще се превърне в пряка конкуренция на Кепа Арисабалага, след като Едуард Менди напусна Стамфорд Бридж това лято.

Санчес се превръща в седмото ново попълнение за Челси това лято, след като „сините“ успяха да привлекат на своя страна Кристофър Нкунку, Николас Джаксън, Аксел Дисаси, Лесли Угочукву и Анжело Габриел.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!