Англия

Трансферни новини: Челси, 6-ти Септември 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 6-ти Септември, 2023

Айвън Тони с важно изявление на фона на трансферните връзки с Челси

Нападателят на Брентфорд – Айвън Тони коментира бъдещето си на фона на трансферните връзки на играча както с Челси, така и с Тотнъм Хотспър.

Тони вкара 20 гола във Висшата лига за „пчелите“ през изминалия сезон. В момента той търпи осеммесечна забрана за игра по повод нарушаване на правилата за залагане на ФА. Въпреки това обаче се очаква през януари наказанието му да бъде отменено, а футболистът да се превърне в основна трансферна цел на няколко големи английски гранда.

Брентфорд е наясно с потенциалния интерес към своя звезден нападател, като са поставили цена, възлизаща на стойност от 80 милиона паунда за английския национал.

„Няма да позволя всичко това да ме засегне. Очевидно ще продължи да бъде на заден план, моята работа е да продължа да тренирам усърдно, когато имам възможност“, сподели Тони в подкаст в YouTube.

“Искам да продължавам да бележа и да се справям добре, но и да играя на върха, разбира се, Не, че Бренторд не е там за мен, но ми се иска да играя за голям клуб, да се боря за трофеи, неща, които всеки иска да постигне. Ако имам такъв шанс, мисля, че би било глупаво да не погледна сериозно на него”, добавя още играчът.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!