Англия

Трансферни новини: Челси, 29-ти Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 29-ти Юни, 2023

ОФИЦИАЛНО: Едуард Менди преминава в Ал-Ахли

Едуард Менди напусна Челси след три сезона, прекарани на Стамфорд Бридж, преминавайки в отбора от Саудитската Про Лига – Ал-Ахли.

Започнал кариерата си в по-ниските нива на френския футбол, Менди се издигна на върха на европейския футбол с фланелката на Челси.

Изключителен персонаж на терена, както и извън него, той винаги ще има своето място в историята на „сините“, именно и заради значителния си принос в триумфа на лондончани за Шампионската лига през 2021 г.

ОФИЦИАЛНО: Кай Хаверц премина в Арсенал в сделка, възлизаща на стойност от 65 милиона паунда

Артилеристите сключиха сделка за 65 милиона паунда, осигурявайки си подписа на Кай Хаверц от Челси.

Немският нападател се превърна в първото лятно попълнение в редиците на Артета.

Хаверц подписа дългосрочен договор, гарантирайки си престой на Емирейтс, слагайки край на престоя си от три сезона в Челси.

Припомняме ви, че 24-годишният младеж си осигури място в историята на „сините“, вкарвайки гола, който им спечели втора титла в Шампионската лига през 2021 г.

„Сините“ от Лондон се споразумяха за привличането на Анджело Габриел

Челси води напреднали преговори за подписването на сензацията на Сантос – Анджело Габриел в сделка на стойност от около 15 милиона паунда.

18-годишният футболист отдавна е считан за един от топ талантите на Бразилия. Очаква се младежът да завърши своето преминаване на Стамфорд Бридж в следващите дни.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!