Англия

Трансферни новини: Челси, 29-ти Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 29-ти Август, 2023

Челси обмисля привличането на Емил Смит Роу преди крайния срок за трансфери това лято

Точно така, изглежда лондончани са готови да привлекат нападателя на Арсенал, непосредствено преди затварянето на летния трансферен прозорец.

„Сините“ се стремят да привлекат нападател на своя страна, а клубът се позовава на списък от трима души. Той включва имена като Емил Смит Роу, Феран Торес и Рафиня.

Байерн Мюнхен е осъществил първи контакт с Челси за привличането на Тревор Чалоба

Според „Sky Sports News“, от Байерн Мюнхен са осъществили първи контакт с представители на Челси във връзка с потенциалния трансфер на Тревор Чалоба.

Френският национал има още пет оставащи години от договора си на Стамфорд Бридж, но няма желание да играе повече за клуба.

С оглед на факта, че баварците са готови да се разделят с Павар това лято, Тревор Чалоба се смята за негов подходящ заместник на Алианц Арена.

Днес ще бъде официализиран трансферът на Ромелу Лукаку в Рома

Според трансферния експерт Фабрицио Романо, Рома настоява да официализира трансфера на Лукаку днес, тъй като клубът иска да приключи сделката по възможно най-бързия начин.

Е, по всичко изглежда, че 30-годишният Лукаку ще подпише с Рома, намаляйки заплатите си, за да си гарантира преминаване на Олимпико до броени часове.

Фабрицио Романо съобщава още, че двете страни са постигнали споразумение за транфер под наем, възлизащ на стойност от 5 милиона евро без задължителна клауза за покупка.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!