Англия

Трансферни новини: Челси, 28-ми Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 28-ми Юли, 2023

Брайтън отхвърли четвърта оферта на Челси за привличането на Мойсес Кайседо

“Сините” от Лондон получиха нов тежък удар по надеждите си да подпишат с Мойсес Кайседо това лято. 21-годишният играч е силно свързван с преминаването си на Стамфорд Бридж, тъй като Маурисио Почетино се стреми да подсили допълнително своите възможности в защита.

От „Football London“ разкриха, че от Брайтън са отхвърлили поредната нова оферта на лондончани за Кайседо.

Според последна информация, подадената сумата е възлизала на стойност от около 80 милиона паунда. Въпреки упоритата позиция на „чайките“, „сините“ са решени да привлекат играча на своя страна.

Фулъм подаде първа официална оферта за привличането на Калъм Хъдсън-Одой 

Според италианския трансферен експерт Фабрицио Романо, Фулъм е подал първа официална оферта, възлизаща на стойност от приблизително 4 милиона паунда за привличането на Калъм Хъдсън-Одой.

Дискусиите между Дулъм и Челси продължават през последните няколко дни, въпреки че все още не е постигнато споразумение между двата клуба.

Интерес към 22-годишното крило проявяват още тимове като Лацио и Кристъл Палас.

Докато Фулъм към момента изглежда фаворит за подписа на младежа, Фабрицио Романо съобщава още, че първоначалната им оферта е крайно недостатъчна, тъй като от Челси настояват за цифра, близка до 8 милиона паунда.

Интер държи на привличането на Тревор Чалоба

Според последна информация на „Football Insider“, италианският гранд Интер проявява солидно желание да придобие услугите на изпадналия в немилост централен защитник на Челси – Тревор Чалоба.

Младежът наскоро подписа нов договор с Челси, който го обвързва с клуба до 2028 г.

Въпреки това обаче той вече няма желание да бъде част от редиците на „сините“, а грандът от Серия А – Интер проявява огромен интерес към привличането на играча.

profittips-the best football tips 

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!