Англия

Трансферни новини: Челси, 2-ри Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 2-ри Август, 2023

Възможно ли е Челси да привлече Килиан Мбапе на Стамфорд Бридж?

Медиите на острова твърдят, че съсобственикът на Челси – Тод Боели подготвя сензационно предложение за привличането на суперзвездата на ПСЖ. Възможно ли е да станем свидетели на такъв развой на събитията обаче?

Както добре знаем, 24-годишният Килиан Мбапе официално се продава, след като взе решението да отхвърли новото предложение за договор на френския гранд. И въпреки че вероятността той да премине в редиците на Реал Мадрид е най-голяма, неизбежно шумът около него не е никак малък.

Излишно е да споменаваме, че настоящият треньор на Челси – Маурисио Почетино би подкрепил привличането на играча, с който са в изключително близки отношения.

В момента не е съвсем ясно как Челси планира да финансира въпросния трансфер и наистина ли има възможност да привлекат Мбапе под наем за една година.

Спекулира се, че Боели се опитва да сглоби оферта за играч плюс финанси, но със сигурност футболистите, които ПСЖ биха пожелали не са много. Рийс Джеймс е недосегаем, Енцо Фернандес също, а Леви Колуил поднови договора си със „сините“ преди броени часове.

Е, предстои само да видим, какъв ще бъде развоят на събитията.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!