Акценти

Трансферни новини: Челси, 19-ти Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 19-ти Май, 2023

От Челси също изпращат скаути за Гифт Орбан

Сините от Лондон вече подготвят грандиозна оферта за звездата на Гент, след като са провели положителни разговори с агента на Орбан. Това потвърждава последна информация, идваща от острова.

Гифт Орбан си създаде чудесно име в Белгия, вкарвайки забележителните 19 гола в 19 мача до момента през сезона, като освен това успя да регистрира и две асистенции, повеждайки отбора на Гент към титлата в Белгийската професионална лига.

С оглед на впечатляващата му форма през този сезон, 20-годишният футболист привлече вниманието на редица клубове от Висшата лига, включително Лийдс Юнайтед и Лестър.

Според информация на „Het Nieuwsblad“, няколко от най-големите грандове на Европа вече са отправили своите запитвания за звездата. Същите обаче съобщават, че Челси е един от клубовете, които са сред топ фаворитите за неговия подпис.

Твърди се още, че сините от Лондон са осъществили изключително положителни разговори с агента на играча. От Челси дори подготвят оферта за нападателя, след като наскоро изпратиха скаути, които да наблюдават представянето му на мача на Гент срещу Серкъл Брюж.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!