Англия

Трансферни новини: Челси, 18-ти Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 18-ти Юли, 2023

Втората официална оферта на Челси за Мойсес Кайседо бе отказана от Брайтън

Лондончани отправиха подобрена оферта, възлизаща на стойност от 70 милиона паунда за  Мойсес Кайседо, която бе отхвърлена категорично от Брайтън.

Споменатата оферта е била отправена към „чайките“ в понеделник и не включва никакви добавки.

Към момента Кайседо тренира с настоящия си тим в САЩ. Остава да видим дали той ще премине в редиците на лондончани. А „чайките“ продължават да настояват за трансферна сума, възлизаща на стойност от 100 милиона паунда.

Челси иска скромните 6 милиона евро за Пиер-Емерик Обамеянг

„Сините“ от Лондон искат само 6 милиона евро за нападателя Пиер-Емерик Обамеянг, а Марсилия е близо до привличането на играча.

Представители на Челси са съобщили на ухажорите на футболиста, че не желаят да изгубят от неговия свободен трансфер това лято.

Не е тайна, че и клубът, и играчът имат желание да разделят пътищата си, а 34-годишният Обамеянг вече бе обект на интерес от саудитски клубове.

Според трансферният гуру Фабрицио Романо, между играча и бъдещия му клуб е постигната договорка за тригодишен договор. От Челси обаче държат да получат хонорар, възлизащ на стойност от 6 милиона евро от отбора от Лига 1.

Предстои да видим дали от френския тим са готови да се разделят с въпросната такса, за да си осигурят подписа на Пиер-Емерик Обамеянг това лято.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!