Акценти

Трансферни новини: Челси, 16-ти Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 16-ти Май, 2023

Сините от Лондон са готови да предложат 60 милиона паунда за Неймар

Според последните новини, идващи от острова, съсобственикът на Челси – Тод Боели, който е фен на солидните трансфери, иска да привлече Неймар това лято.

Съобщава се още, че ПСЖ са склонни да продадат своята звезда и очакват релевантни оферти. Нещо, което, сигурни сме, че Боели няма да се поколебае да предостави.

„El Nacional“ твърдят, че ръководството на Челси ще отправи оферта на стойност 60 милиона паунда за привличането на крилото на ПСЖ през следващия сезон.

Неймар не се намира в най-добрата си форма през последните няколко сезона, а според потвърдена информация, от ПСЖ искат да се разделят с бразилското крило.

Мейсън Маунт ще напусне Челси, въпреки назначаването на Маурисио Почетино

От „SunSport“ разкриват, че официализирането на сделката с Почетино идва твърде късно, за да спаси преговорите с една от най-големите звезди на Челси. И по всичко изглежда, че Маунт ще напусне клуба от детството си.

24-годишният Мейсън Маунт има една година до края на договора си, а преговорите са в противоречия от месеци.

Според същата медия, на играча е било предложено едногодишно удължаване на контракта с Челси през февруари, но опцията бе категорично отхвърлена от младежа, разглеждайки го като трик за повишаване на трансферната му такса.

Отношенията между представителите на играча и клуба са на много ниско ниво, а Почетино ще се нуждае от истинско чудо, за да промени ситуацията.

За съжаление краят на едно синьо пътешествие е на път да се превърне във факт.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!