Англия

Трансферни новини: Челси, 13 Април 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 13 Април, 2023

Челси все още обмисля да привлече Рафиня на Стамфорд Бридж

Според „SPORT“, сините от Лондон обмислят привличането на нападателя на Барселона – Рафиня това лято, година след като самият футболист отказа преминаване на Стамфорд Бридж.

Ако Барселона реши да продаде играча си през лятото, Челси са готови да го купят на всяка цена, твърдят издания във Великобритания.

Рафиня отбеляза шест гола и създаде четири асистенции в 26 изяви за La Liga до момента.

Футболистът иска да остане на Камп Ноу, но непостоянното му представяне може да накара тим като Барселона да го продаде.

Н‘Голо Канте заяви своята позиция за евентуален трансфер това лято

Артилеристите са отправили запитване за халфа на Челси, но според лагера на сините и самият играч няма вероятност Канте да замени отбора си.

В началото на този месец, 32-годишният полузащитник на сините от Лондон направи дългоочакваното си завръщане след контузия, като изигра първите си минути от август насам.

С договор до лятото, бъдещето на Канте е напълно несигурно, но ръководството на Челси твърди, че играчът им иска да остане на Стамфорд Бридж.

Последна информация, идваща от острова, гласи, че Арсенал е отправил запитване за Н‘Голо Канте, но въпреки това, удължаването на престоя му в Челси остава като най-вероятна опция за бъдещето на футболиста.

„Н‘Голо иска да продължи кариерата си в Лондон, мястото, на което е свикнал“, споделя източник, близък до Канте пред „Le Parisien“.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!