Германия

Трансферни новини: Байерн Мюнхен, 26 Април 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Байерн Мюнхен към 26 Април, 2023

Райън Гравенберх се чувства нещастен в Байерн Мюнхен, а слуховете за преместването му на Анфийлд стават все по-възможни

Райън Гравенберх от Байерн Мюнхен е идентифициран като една от потенциалните топ трансферни цели на Ливърпул за това лято. Не изглежда обаче, че немският гранд би се отказал от играча си толкова лесно.

20-годишният халф коментира ситуацията около себе си, споделяйки какво точно търси през следващия сезон: „В началото, разбира се, трябваше да свикна тук. Това е нова среда за мен. Всичко става много по-бързо, понякога просто чувствах тренировките като състезания. Но чувствам, че адаптирането е зад гърба ми от известно време. Да тренираш и да играеш на най-високо ниво в продължение на една година е красиво и поучително. Играя рядко в момента. Това трябва да се промени следващия сезон. Наистина искам отново да започна да играя всяка седмица. Все още не съм говорил с ръководството на клуба, така че просто изчакайте и вижте какво ще се случи. Но е ясно, че тази роля определено не отговаря на очакванията ми.“

Освен Ливърпул, името на играча е свързвано още и с Манчестър Юнайтед, както и Арсенал.

Дали пък нидерландският полузащитник няма да поиска да остане в Байерн, тъй като е минала само една година, а той е на крехките 20 години?

Каквото и да е решението на младежа, игровото време определено ще бъде критичният фактор за вземане на финално решение за Райън Гравенберх.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!