Германия

Трансферни новини: Байерн Мюнхен, 7-ми Септември 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Байерн Мюнхен към 7-ми Септември, 2023

Байерн Мюнхен ще привлече Жоао Палиня през януари

Един добър трансферен прозорец завърши с негативна нотка за Байерн Мюнхен. И въпреки че направиха всичко възможно, за да завършат привличането на Жоао Палиня от Фулъм на Алианц Арена, трансферът на играча така и не се осъществи.

Палиня премина медицински прегледи в Мюнхен и завърши всички останали формалности в последния ден от летния трансферен прозорец, само за да се завърне в Лондон, след като трансферът му се провали в последния момент.

Самият Томас Тухел не пропусна да изрази разочарованието си след трансферния хаос от последния ден, разкривайки, че е държал да привлече дефанзивен полузащитник към редиците си през цялото лято.

Баварците обаче направиха ход към Палиня едва в последния ден от трансферния прозорец. От Фулъм не успяха да намерят негов заместник, така че за отбора бе жизнено важно да стопира въпросния трансфер.

В крайна сметка обаче от немския гранд далеч не са се отказали от привличането на Палиня и ще се завърнат за него още в първите дни на зимния трансферен прозорец.

Баварският клуб бе договорил сумата от близо 65 милиона евро за португалския полузащитник. Остава само да видим дали от Фулъм биха приели подобна такса за неговите услуги и то в средата на сезона.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!