Испания

Трансферни новини: Барселона, 7-ми Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Барселона към 7-ми Юли, 2023

ПСЖ се интересува от привличането на Усман Дембеле

Името на Усман Дембеле отново е обект на редица спекулации, след като се оказа, че ПСЖ проявява солиден интерес към неговото привличане това лято.

Новината идва на фона на новините около Килиан Мбапе, който може да бъде продаден именно през настоящия летен трансферен прозорец.

Според „Foot Мercato“, Дембеле ще бъде цел номер едно за парижани, ако Мбапе наистина си тръгне. Твърди се още, че ПСЖ ще задейства неговата освобождаваща клауза, която в момента възлиза на стойност от едва 50 милиона евро.

Дембеле сподели собствените си виждания за всички трансферни слухове от последните дни, споделяйки: „Не знам защо се говори толкова много за ПСЖ. Трябва да е, защото съм французин, но нямам и няма да имам нищо общо с ПСЖ. Подновяването на договора ми върви много добре. Барселона иска да подпиша нов контракт с валидност до 2027 г., а моят агент ще говори с тях. Щастлив съм в отбора, също и у дома, в Барселона. Ще видим какво ще стане.“

Е, по всичко изглежда, че Дембеле е на път да поднови договора си с каталунския гранд, което ще го задържи на Камп Ноу до 2027 г. Съобщава се още, че неговата освобождаваща клауза възлиза на стойност от 50 милиона евро и важи само до края на юли, като след това става 100 милиона евро.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!