Акценти

Трансферни новини: Барселона, 4-ти Октомври 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Барселона към 4-ти Октомври, 2023

Робърт Левандовски поглежда към потенциално преминаване в Близкия изток

Четири клуба от Саудитската Про Лига продължават да се интересуват от привличането на Робърт Левандовски от Барселона.

Както добре знаем, саудитските клубове се опитаха да си осигурят неговия подпис с изгодни оферти това лято, но звездата отказа да напусне Испания.

Въпреки това обаче, от Близкия изток запазват интереса си към ветерана и отново ще се опитат да го привлекат на своя страна през юни 2024 г.

Припомняме ви, че Левандовски се присъедини към Барселона от Байерн Мюнхен през лятото на 2022 г. с тригодишен договор, което означава, че му остава още една година от съществуващия към момента контракт.

Полският национал е щастлив от развитието си в настоящия си клуб и все още не проявява интерес към преминаването си в Близкия изток. Въпреки това, предстои любопитна година, в която ще видим какво ще бъде окончателното решение на звездата.

Барселона ще изслуша оферти за всички играчи на първия си тим с оглед на тежките си финансови проблеми

Каталунският гранд продължава да се намира в солидни финансови затруднения, тъй като все още се борят над наложения от Ла Лига годишен лимит за разходи, възлизащ на стойност от 270 милиона евро.

Не е тайна, че Барселона се опитва да се раздели с Ансу Фати, но за тази цел той трябва да впечатли с екипа на Брайтън. Играчът не се отличи с блестящ старт за „чайките“, а каталунският клуб се надява, че младокът ще намери формата си съвсем скоро, за да успеят да получат добра оферта за него през следващото лято.

От Барселона са отворени и за продажбата на централен защитник, а към момента възлагат надеждите си на Ерик Гарсия. Въпреки това, ако не са в състояние да получат добри оферти за тях, ръководството ще склони да разгледа други опции в средатата на терена и дори в атака, за да си осигури значителни финансови средства.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!