Акценти

Трансферни новини: Барселона, 31-ви Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Барселона към 31-ви Май, 2023

Барселона и Интер Маями обединяват усилия в идеята за привличането на Лионел Меси

Според „L’Equipe“, Интер Маями и Барселона обединяват усилия, за да преустановят възможното преминаване на Лионел Меси в саудитския клуб Ал-Хилал.

Припомняме ви, че носителят на Световната купа е обект на желание от въпросния тим, но каталунския гранд и Интер Маями са готови да работят заедно по план, който да „заобиколи“ подходящо финансовите проблеми на Барселона.

Този ход, сам по себе си, може да накара Меси да подпише с тима от MLS, като след това ще бъде даден под наем веднага на Камп Ноу за шест или осемнадесет месеца.

Не е тайна, че Лионел Меси има огромното желание да се завърне в клуба на сърцето си и да зарадва феновете на Барселона.

По този начин той ще може да играе и на най-високо ниво в Копа Америка, като същевременно ще може да се наслади и на времето си в каталунския гранд.

Идеята вече бе обстойно планувана миналата година, но малко след това бе отхвърлена. Сега обаче се появява отново на дневен ред в опит да осуети солидното предложение от страна на клуба от Саудитска Арабия.

Предстои да видим какво ще бъде окончателното решение на суперзвездата и то съвсем скоро!

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!