Акценти

Трансферни новини: Барселона, 31-ви Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Барселона към 31-ви Август, 2023

Барселона премахва опцията за покупка в договора на Жоао Кансело

Каталунският гранд продължава да изпитва затруднения с осъществяването на трансфера на Жоао Кансело.

Според последна информация на Фабрицио Романо, Барселона ще премахне опцията за закупуване в договора на играча, с оглед на проблемите на клуба с финансовия феърплей.

Сделката ще получи одобрението на Ла Лига до броени часове.

Брайтън е на път да си осигури сензационния трансфер на Ансу Фати

„Чайките“ са на път да победят Тотнъм в изненадващата надпревара за привличането на детето чудо на Барселона – Ансу Фати.

Брайтън ще привлече младежа в редиците си в сделка под наем.

По-рано от английския тим изпратиха официално предложени до каталунския гигант, което те приеха, а Фати ще се присъедини към клуба от Висшата лига с договор, валиден до юни 2024 г.

Смята се, че босът на Брайтън – Роберто Де Зерби е изиграл важна роля в убеждаването на младока да премине във Висшата лига през този сезон, тъй като лично е говорил с играча, за да разясни вижданията си за настоящия нов сезон.

ОФИЦИАЛНО: Клеман Ленгле преминава под наем в Астън Вила

Според последна информация на трансферния гуру Фабрицио Романо, от Астън Вила са се договорили за привличането на защитника Клеман Ленгле под наем.

28-годишният футболист изпадна в немилост на Камп Ноу, а по всичко изглежда, че Астън Вила има намерение да даде шанс за изява на играча.

Е, официалното споразумение между двата клуба бе официално постигнато през вчерашния ден. Очаква се играчът да премине медицински тестове и да подпише своя договор за Астън Вила.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!