Акценти

Трансферни новини: Барселона, 26-ти Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Барселона към 26-ти Май, 2023

Ръководството на каталунците ще предложи нов договор на Усман Дембеле

Барселона се заема с тежката задача по подновяването на договора на Усман Дембеле.

Преди няколко седмици се състоя и първата среща между агента на футболиста Муса Сисоко и трансферните специалисти на каталунския гранд – Матеу Алемани и Жорди Кройф.

На въпросната първа среща категорично не са обсъждани конкретни цифри, а единствено намеренията на двете страни към момента.

Е, сега обаче, репортерът Габриел Санс от „Mundo Deportivo“ твърди, че Барселона са само на крачка от успешното договаряне на удължаването на контракта на звездата.

Според сигурна информация, каталунците са предложили на французина удължаване на договора до 2027 г.

Припомняме ви, че настоящият договор на Дембеле с Барселона изтича през 2024 г., а освобождаващата клауза на футболиста възлиза на само 50 милиона евро и ще влезе в сила след 30-и юни, в случай, че звездата на тима не се съгласи с условията по новия си контракт.

Жил Кунде иска да продължи кариерата си в Барселона

Младежът пренебрегна възможността да премине в Челси за втори път от 12 месеца, заявявайки, че „няма намерение да ходи никъде“, на фона на спекулациите около бъдещето си в Барселона.

Сините се насочиха към 24-годишния Кунде още през изминалото лято, но френският защитник избра да подпише с каталунския гранд.

По-рано тази седмица оставането на футболиста на Камп Ноу отново бе поставено под съмнение, след като стана ясно, че той не е щастлив да играе на позицията десен бек, за сметка на любимото му място, а именно в центъра на защитата.

Жил Кунде сподели в Twitter акаунта си следното: „За да стане ясно: В нито един момент не съм искал да напускам Барселона, така че няма да ходя никъде.“

Постът на 24-годишния футболист на каталунците слага край на всички спекулации, които футболният директор на Барселона така и не успя да изясни.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!