Испания

Трансферни новини: Барселона, 25-ти Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Барселона към 25-ти Юли, 2023

Ювентус е постигнал пълна договорка с Барселона за привличането на Кесие

Италианският гранд е договорил условията за наем на Кесие с каталунския тим с опция за закупуване през 2024 г. Сделката ще възлиза на стойност между 10 и 15 млн. евро. Това твърдят редица испански спортни издания.

Преговорите за личните условия на играча с представителите на „Старата госпожа“ все още са в ход.

Самуел Умтити се присъединява към редиците на Лил

Лил финализира трансфера на Саумел Умтити. Футболистът на Барселона премина медицински тестове и се присъединява към редиците на Пауло Фонсека.

Бранителят коментира пред медиите следното: „Много съм щастлив да пристигна тук, да се завърна във Франция. Взех това решение, защото имам същите ценности като този клуб. Изминалата година беше интензивна. Чувствам се много добре, физически също съм добре, готов съм да играя за Лил.“

„Познавам този отбор, познавам играчите и техните качества. Видях много през изминалия сезон. Идвам тук, за да допринеса с моя опит и футболни умения. Това е клуб с големи цели и имах честта да го наблюдавам през последните сезони. Най-важна е нашата игра, а с този манталитет на победители искам да спечелим всичко“, заключи Умтити при преминаването в своя нов клуб.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!