Испания

Трансферни новини: Барселона, 21 Април 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Барселона към 21 Април, 2023

Ръководството на Барселона е все по-уверено в привличането на Илкай Гюндоган

Според журналиста Тони Хуанмарти, каталунският гранд е все по-убеден в привличането на звездата на Манчестър Сити – Илкай Гюндоган.

Каталунският клуб е готов да предложи на играча на гражданите двугодишен договор с опция за добавяне на още една година.

Сърцето на полузащитника на Сити е на път да го насочи към преместване на Камп Ноу. Въпреки това, играчът иска да се увери, че няма да възникнат проблеми при подписването на договора му, предвид трудностите на Барселона с регистрирането на нови играчи.

В Испания се коментира още, че мениджърът на каталунския гранд Шави Ернандес е почитател на немския полузащитник и смята, че гъвкавостта му би била от голямо предимство за предстоящия нов сезон.

Каталунският тим подновява преговорите за размяна на дуо халфове с Интер Милано

Отборите на Барселона и Интер са свързвани с трансферна сделка за размяна още от януари. Идеята за размяна на играчи включва полузащитниците Франк Кеси и Марсело Брозович.

Този ход обаче бе възпрепятстван през зимния трансферен прозорец, тъй като Кеси не искаше да напуска Камп Ноу.

Въпреки това, насочвайки се към края на този сезон, перспективите за размяна са възобновени от двата гранда, твърдят от „SPORT“.

Каталунското издание споделя още, че техническият секретар на Интер Милано е осъществил среща с представители на Барселона преди дни, объждайки възможността.

Предстои да видим какво финално решение ще бъде взето.

Барселона ще предложи на Меси двугодишен договор на стойност 13 милиона евро на сезон

Според репортер на „SPORT“, Барселона ще предложи двугодишен договор на Лионел Меси, продължавайки да полага основите на завръщането на легендата от ПСЖ през това лято.

Преди да напусне каталунския тим, последният контракт на играча възлизаше на стойност от около 100 милиона евро бруто на година.

Тъй като клубът се бори с финансови затруднения вече не е в състояние да предложи толкова грандиозна заплата.

Сега те биха могли да внесат предложение на стойност една четвърт от тази сума, т.е. 25 милиона евро бруто на година, което би довело до нетна заплата, възлизаща на малко под 13 милиона евро на година.

В момента Левандовски получава близка до тази сума в каталунския тим.

Барселона ще предложи на Меси договор, който да го задържи на Камп Ноу до 2025 г. Въпреки това контрактът ще му даде възможност да напусне през 2024 г., ако сам пожелае това.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!